بازیابی فلزات از لجن آندی

بازیابی فلزات از لجن آندی

این شرکت براساس توان فنی و نیروی انسانی مجرب خود توانسته است در سال های اخیر گام های مهمی در راستای تولید محصولات فلزی به ویژه بازیافت فلزات گرانبها و رنگین از لجن آندی مس بردارد. لجن آندی حاوی طلا، نقره و سلنیوم است که بعنوان محصولات ثانویه فرایند تولید مس از این لجن قابل استحصال هستند. شرکت صنایع بازیابی فلزات رنگین با بکارگیری جدیدترین روشهای هیدرومتالورژی و پیرومتالورژی برای بازیابی این عناصر گرانبها اقدام می کند.
همچنین عنصر سلنیوم که یكی از محصولات تولیدی از لجن آندی است كاربردهای زیادی در زمینه‌های مختلف همچون الكترونیك، متالورژی، رنگ‌سازی، شیشه‌سازی، مصارف بهداشتی و غیره دارد. در حال حاضر این کارخانه از هر 100 تن لجن آندی بالغ بر 10 تن سلنیم با درجه‌ی خلوص حداقل 99.5% تولید می کند. شرکت صنایع بازیابی فلزات رنگین با استحصال این فلز از هدر رفتن آن و نیز انتشار آن در محیط زیست جلوگیری می‌کند. برنامه های پژوهشی و توسعه ای در زمینه بازیافت انواع فلزات استراتژیک، این شرکت را یکی از مجموعه های صنعتی پیشرو در تولید محصولات فلزی در بازارهای هدف نموده است.

بازیابی فلزات از انواع کاتالیستهای مستعمل

بازیابی فلزات از انواع کاتالیستهای مستعمل

بازیافت کاتالیستهای غیرفعال صنعت نفت و پتروشیمی یکی از فعالیتهای این کارخانه محسوب می شود. با توجه به سموم و تنوع فلزات موجود در این کاتالیستها، مدیریت صحیح و اجرای اصولی فرایند بازیافت در کنار توجه به اصول و قوانین سازمان محیط زیست امری اجتناب ناپذیر است. بازیافت فلزات گرانبهای پلاتین، طلا، نقره، مولیبدن، کبالت، پالادیم، رنیم و رودیم از کاتالیستهای مستعمل به دو روش اصلی پیرو متالورژی و هیدرومتالوژی در این مجموعه صنعتی انجام می شود.
بازیافت انواع کاتالیستهای صنعتی برای اولین بار در کشور با استفاده از تجهیزات پیشرفته و فناوریهای دانش بنیان و با رعایت کامل کلیه اصول زیست محیطی در مراحل مختلف مدیریت فرآیندها از ویژگیهای برجسته شرکت بازیابی فلزات رنگین است.

بازیافت بردهای الکترونیکی و مخابراتی

بازیافت بردهای الکترونیکی و مخابراتی

رایانه ها و لوازم جانبی آنها امروزه ازجمله لوازم الکترونیکی هستند که در زندگی روزمره انسانها کاربرد وسیعی پیدا کرده است. بااین وجود رایانه ها و لوازم جانبی آنها که از دور خارج می شوند انواع پسماندهائی را تشکیل می دهند که بطور فزاینده ای درحال افزایش هستند و به دلیل دربرداشتن مواد خطرناک می توانند به محیط زیست و سلامت بشر لطمه وارد کنند. لذا جمع آوری آنها در محیطهای نامناسب و جداسازی غیر اصولی آنها به منظور دستیابی به فلزات با ارزش موجود در آنها، می تواند موجب  آلودگی خاک، هوا و آب گردد.
برخی از مواد شیمیایی موجود در بردهای الکترونیکی و مخابراتی در صورت انتشار در حین انجام فرآیندهای بازیافت و امحا، می توانند سلامت انسان و محیط زیست را به مخاطره اندازند. براین اساس ملاحظات زیست محیطی از اموری است که در انجام فرآیند بازیافت اینگونه مواد بسیار هزینه بر بوده و مدیریت اینگونه پسماندها علاوه بر جلوگیری از صدمات زیست محیطی و بهداشتی، باعث بازگشت مواد با ارزش به چرخه صنعت می شود.
شرکت بازیابی فلزات رنگین اولین مجموعه صنعتی مورد تأیید رسمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران است که در کشور اقدام به بازیافت انواع فلزات رنگین از پسماندهای الکترونیکی به ویژه بردهای مخابراتی می نماید و در پرتو لطف ایزد منان در این راستا به موفقیت های چشمگیری نایل شده است.